Doorgaan naar inhoud

Alarm & Volgsystemen

Bescherm uw droom met een Auto alarm en Volgsysteem

Het is niet moeilijk om gehecht te raken aan auto’s uit het exclusieve Fastlane assortiment. Geheel logisch dus, dat u uw kostbare aanwinst optimaal wilt beschermen. Waaronder tegen inbraak, vandalisme en diefstal.

Het is erg genoeg dat het moet, maar helaas, het gebeurt: terwijl u keihard heeft gewerkt om uw droomauto te verwezenlijken, zijn er altijd individuen die denken de droom ‘zomaar’ te kunnen afnemen. Fastlane wil deze mensen maximaal afremmen met de inbouw van de meest geavanceerde auto alarm & auto volgsystemen.

Voorkomen is beter dan genezen

We kennen het gevoel: het liefst toont u uw nieuwe trots op wielen zoveel mogelijk aan de buitenwereld en parkeert u ‘gewoon’ daar waar u dat wilt. Tegelijkertijd houdt u altijd in uw achterhoofd dat er ook toeschouwers zijn met kwade opzet in het spel. Want hoe kostbaarder de auto, hoe aantrekkelijker voor vandalen.

Hoe daarmee om te gaan? Om te beginnen is voorkomen beter dan genezen: de auto alarmsystemen die wij leveren beschikken over de nieuwste technologieën en moeten ook de ‘slimmere’ criminelen afschrikken. Je kunt ze immers maar beter helemaal buiten de deur houden.

Realtime achtervolging vergroot pakkans

Wie toch zo brutaal is om ervandoor te gaan met de buit, ontkomt niet aan een ‘realtime’ achtervolging. Dankzij onze innovatieve Track & Trace volgsystemen is uw auto op de voet te volgen via GPS.

Spectaculaire, maar ook levensgevaarlijke achtervolgingen à la Fast & Furious of Miami Vice behoren daarmee definitief tot het verleden. Tegelijkertijd is de pakkans een stuk groter. En uiteindelijk is de (hopelijk goede) afloop toch het enige dat telt: u de gestolen auto terug, de dader achter slot en grendel.

Foolproof auto keurmerksystemen

Fastlane levert uitsluitend anti-diefstal-, veiligheid- en auto volgsystemen voorzien van een speciaal keurmerk. Dit betekent dat elk systeem door onafhankelijke experts officieel is goedgekeurd voor gebruik. Wat houdt dit in? U bent verzekerd van een correcte werking volgens de bekende diefstalpreventie instanties zoals SCM. Daarmee garanderen we een specifieke weerstand (afhankelijk van het type systeem) tegen dieven.

Hoe meer weerstand, hoe beter. Zeker in deze (hoge) klasse. Kies daarom voor de high-end Auto alarm & Veiligheidssystemen van Fastlane en ontvang maximum security & protection in lijn met de exclusiviteit van uw auto. Geheel foolproof. U kunt op ons rekenen!

Maak je keuze

Privacybeleid