Doorgaan naar inhoud

Consignatie Verkoop

Auto verkoop in consignatie: wij de zorgen, u het rendement

Mogelijkheden om uw auto zelf te verkopen schieten als paddenstoelen uit de grond. Maar heeft u hier wel zin in? Tijd voor? En misschien nog wel belangrijker: levert het genoeg op? Vraagt u Fastlane om te bemiddelen bij de verkoop van uw luxe- en/of sportauto, dan bent u verzekerd van een goede deal. Ons team van specialisten weet immers precies waar Abraham de mosterd haalt als het gaat om adverteren en onderhandelen, juist in het exclusieve segment – daar waar lang niet iedereen in thuis is. Kortom, wij de zorgen, u het rendement. Dat is Auto Consignatie Verkoop van Fastlane.

Time is money

Bij Fastlane weet u zeker dat het totale verkoopproces in vertrouwde handen is. Exclusieve auto’s verkopen is namelijk wat wij doen, dag in dag uit. Dit betekent dat ook de hele aanloop ernaartoe voor onze rekening komt: van het schieten van professionele foto’s tot aan het schrijven van verleidelijke teksten en plaatsing van de (online, op verzoek offline) uiteindelijke advertenties. Wij beschikken over elke expertise binnen dit proces. Bovendien, “time is money”, dus dat stukje heeft u alvast terugverdiend.

Meeliften op wereldwijd netwerk

Met adverteren bereiken we uiteraard een grote groep potentiële kopers. Maar wie dit deel aan ons uitbesteed, lift tegelijkertijd mee op het grootschalige, wereldwijde netwerk van Fastlane Exclusive Cars. Zo kan het voorkomen dat we al een klant voor uw specifieke auto in gedachten hebben, nog voordat deze officieel te koop staat. En over het algemeen betekent een snelle verkoop een hoger rendement…

Betrouwbare uitstraling is goud waard

Hoe duurder de auto, hoe hoger het risico. In deze (hoge) klasse is betrouwbaarheid goud waard. Indien uw wagen te koop staat bij een gerenommeerd bedrijf, zal dit geïnteresseerden al gauw een stukje extra vertrouwen geven of de drempel zelfs geheel wegnemen. Want dat wij geloven in het product, zegt vaak meer dan wanneer de eigenaar dit claimt. Wij hebben namelijk wél wat te verliezen, terwijl uw naam gezuiverd blijft.

Onderhandelen op het scherpste van de snede

Dit brengt ons meteen op nóg een voordeel van verkoop in consignatie: uw privacy staat op geen enkel moment op het spel. Wij weten hoe belangrijk het beschermen van uw privéleven kan zijn, juist wanneer het u business-wise voor de wind gaat. We respecteren uw privacy ten volste. Voert Fastlane de onderhandelingen uit op het scherpst van de snede, dan blijven uw privégegevens te allen tijde gewaarborgd. Profiteer ook van de zekerheden van Auto Consignatie Verkoop en sluit snel een deal met
Fastlane. We zijn u graag van dienst!

Maak je keuze

Privacybeleid