Doorgaan naar inhoud

Auto interieur aanpassen

Ware schoonheid zit van binnen

Wij liefhebbers zijn vaak gefixeerd op wat we aan de buitenkant zien. Het klinkt misschien cliché, maar ware schoonheid zit evengoed aan de binnenkant. Zeker als uw exclusieve (sport)auto een bezoek aan Fastlane heeft gebracht! Want wij zijn goed met auto interieurs, durven we wel te zeggen. Elke cockpit is op maat te maken door het een persoonlijke touch te geven; precies zoals u dat wenst. Hoe mogen we úw droomwagen aankleden?

Focus op wat u onderweg ziet

De enige standaard die we bij Fastlane kennen is dat de dingen hier altijd anders dan anders zijn: mooier, beter, exclusiever, kostbaarder, unieker. De modellen uit ons assortiment zijn af-fabriek al allesbehalve standaard, maar zoals gebruikelijk schakelen we op speciaal verzoek nét even een tandje hoger. Stoelen, dashboard, stuurwiel, tunnelconsole, pedalen, raamstijlen, deurpanelen, vloer, hemelbekleding; we pakken al het auto accessoires aan. Tot en met de kleur en de afwerking van de ventilatieroosters aan toe. Waarom de focus op het auto interieur ligt? Simpel: waar kijkt u het meeste naar onderweg?

Ga voor de ultieme finishing touch

The sky is the limit bij Fastlane. Kies voor een ander kleurtje, een ander ledersoort, een ander motief of zelfs andere materialen. Alcantara, aluminium, carbon, goud; your wish is our command. ‘Premium’ vinden we een vies woord. High-end is bij ons meer op z’n plaats, zowel qua afwerking als qua service. En wat is kwaliteit zonder finishing touch? De handgemaakte stiknaden, custom-made inlegpanelen en gepersonaliseerde badges verraden hoeveel oog voor detail en passie voor het vak onze specialisten hebben. Waar het stopt? Op het punt dat u 100% tevreden bent. En dan nóg hopen we u positief te verrassen…

Een auto is zo goed als het materiaal

Fastlane maakt auto interieurs die alle zintuigen prikkelen. De ogen spreken voor zich, maar hoe het voelt, ruikt en zelfs klinkt is minstens zo belangrijk. Als dit allemaal klopt kunnen we pas écht spreken van hoogwaardig materiaalgebruik. Immers, wat is een fraai diamantmotief zónder de geur van puur kwaliteitsleder? Hoe komt een edelmetaal over zonder massief geluid? En hoe mooi is een hypermodern dashboard nog als het keihard aanvoelt? Ons motto: neem geen genoegen met een interieur, maar ambieer een juweel op wielen. Maak van uw auto een pronkstuk. Kies voor de aangepaste interieurs van Fastlane, zo snel mogelijk.

Maak je keuze

Privacybeleid