Doorgaan naar inhoud

Transport

Fastlane autotransport kent geen grenzen

De aandacht opeisen is eigenaren van een exclusieve (sport)auto allerminst vreemd. Toch zijn er van die momenten waarop u zou willen dat uw kostbare bezit even niet opvalt. Bijvoorbeeld wanneer deze getransporteerd wordt. Fastlane verzorgt het autotransport veilig en discreet door middel van een gesloten shuttle, waar ook ter wereld. Dus laat u vooral niet afremmen indien uw droombestemming ver uit de buurt ligt. Wij zoeken de grenzen op en gaan eroverheen. Dat noemen we nou ‘no limit’ service bij Fastlane.

Gebruik uw droomauto waar het voor bedoeld is

Of u de recent aangeschafte SUV, limousine, supercar of performance sedan / stationwagon nu uit het buitenland wilt halen of juist naar het buitenland wilt sturen voor bijvoorbeeld een vakantie in stijl, Fastlane regelt het. En snel ook. Vooral wanneer het om een collectors item, hardcore supersportauto of hypercar gaat, kunnen we ons zo voorstellen dat u niet in één klap heel veel kilometers achtereenvolgens wilt rijden. Toch hoeft u zich hierdoor allesbehalve te laten tegenhouden. Immers, eenmaal uw droomauto gevonden, wilt u er gebruik van maken ook!

Gesloten trailer voor opvallend veel discretie

Bijzondere auto’s hebben soms bijzondere afmetingen. Onze 3-assige raceshuttle biedt alle ruimte en gemak voor de meest uitzonderlijke bolides. De gesloten aanhangwagen is onder andere uitgerust met openingen aan beide zijkanten, om op die manier altijd probleemloos toegang te hebben tot uw auto. Want het laatste wat u wilt is schade als gevolg van een (te) krappe trailer. De shuttle service van Fastlane is er juist voor bedoeld om elke wagen volkomen veilig en discreet van A naar B te vervoeren. En als u wilt via een omweg.

Maximaal ontzorgd in binnen- én buitenland

Het speciale autotransport is één van de Fastlane services die u moet helpen volledig te ontzorgen. Immers, in onze beleving staat zorgeloos rijden gelijk aan maximaal genieten. Hoewel de Fastlane service mondain en grensverleggend van aard is, is het uit handen geven van binnenlands vervoer natuurlijk ook heel goed mogelijk. Een dagje naar het strand om te flaneren langs boulevards is op die manier zo gepland. Van overvolle parkeerplaatsen heeft u echter geen last; terwijl u neerstrijkt op het terras, kunt u de auto laten ophalen en laden wij uw wagen weer in. En wat te denken van een trackday of een georganiseerde tour op de openbare weg? Fastlane krijgt uw auto daar waar u deze hebben wilt. Altijd en overal. Al vanaf € 499,- exclusief btw.

Veilig transport

Gesloten transport

Supercar transport

Maak je keuze

Privacybeleid