Doorgaan naar inhoud

Uitlaatsystemen

Sounds like Fast(lane)

Binnen de lijntjes kleuren is niet ons ding. Dat is bijvoorbeeld terug te zien in de onbegrensde car wrapping mogelijkheden van Fastlane. Klinkt als muziek in de oren? Het kan nog beter.

Letterlijk, met ons ruime assortiment exclusieve uitlaatsystemen: hiermee stemt u de klanken perfect af op het kleurrijke DNA van uw auto. Laten we zeggen dat de unieke sound een ondersteunende werking heeft op dátgene wat u wilt uitstralen: pure power.

Toonaangevende uitlaatmerken

Als leverancier van exclusieve automerken in de zuiverste betekenis van het woord, hebben we bij Fastlane uiteraard een naam hoog te houden. Dat is precies waarom we uitsluitend met de meest toonaangevende fabrikanten samenwerken voor het verkrijgen van een custom-made geluid dat perfect in uw straatje past. Het Sloveense Akrapovič is één van die fabrikanten. En de sound is niet het enige wat met dergelijke sportuitlaten een upgrade krijgt… Twee letters: PK.

Carbon, keramisch, titanium of RVS

Het ultieme doel van Fastlane is dat andere weggebruikers spontaan een toontje lager gaan zingen wanneer u voorbij komt brullen. Op de eerste plaats moeten de prikkelende melodieën hiervoor zorgen, die dankzij montage van een sportuitlaat de potentie van uw krachtbron beter dan ooit laten klinken. Maar het oog wil natuurlijk ook wat: daarom houden we eveneens rekening met het optische deel van onze uitlaatsystemen. Uitlaatdempers, ovaal, rond, vierkant of diagonaal. RVS, titanium, keramisch of carbon; you name it, we’ll fit it!

Klepgestuurde uitlaten: van subtiel tot extra luid

Een (sport)auto of supercar kan nog zo snel zijn en/of ogen, uiteindelijk is het de toon die de muziek maakt. Bovendien is rijden voor velen een uitlaatklep. De relevantie en meerwaarde van een geavanceerd uitlaatsysteem kan en mag dus niet worden onderschat! Ooit een Lamborghini, BMW of Audi met gillende V10 voorbij zien/horen snellen? Zo ja, wat is u hiervan het meest bijgebleven? Dat is precies waar we naartoe willen met de exclusieve uitlaatsystemen van Fastlane: performance on the edge. Kiest u voor onze klepgestuurde uitlaten, dan kunt u tevens de intensiteit van het geluid op ieder gewenst moment met een druk op de knop handmatig aanpassen: van subtiel tot luid en duidelijk. In welke stemming bent u vandaag?

Fastlane uitlaatsysteem: klinkt sneller, gaat sneller

“If it sounds too good to be true, it probably is?” Niet bij Fastlane! Sterker nog, als bonus leveren onze high performance uitlaten, naast een verpletterend geluid, ook extra power. Gewoon, omdat wij vinden dat een supersportauto evengoed moet ‘deliveren’ wanneer het sensationeel klinkt. Meer nog dan met het originele systeem. Benieuwd naar welke uitlaat welke sound genereert en hoeveel extra pk’s produceert? There’s only one way to find out… Ontdek bij Fastlane het geluid achter elk uitlaatsysteem en laat na montage standaard een eufonische indruk achter.

Maak je keuze

Privacybeleid