Doorgaan naar inhoud

Auto Wrappen

Auto wrappen: Wrap it up!

Wrappen is hot. Het is als rappen, met als voornaamste verschil dat de kleuren het onderscheid maken in plaats van de klanken. Daarmee is het helemaal van deze tijd. Logisch ook, want aan het laten wrappen van je auto kleven letterlijk en figuurlijk heel veel voordelen!

Te beginnen met het optische deel: het mooie aan car wrapping is dat de drang naar personalisatie direct wordt vertaald naar unieke looks. De mogelijkheden zijn onbegrensd, dus u hoeft nooit iets te kiezen wat een ander ook heeft. Terecht natuurlijk, want niemand is precies zoals u bent.

Kies uw eigen vinyl folie: u vraagt, wij draaien

Hoe gaat het in z’n werk? Je auto laten wrappen is feitelijk het aanbrengen van een vinyl folie op de bestaande carrosserie. Op die manier blijft de originele kleur behouden en komt er geen spuitbus aan te pas. De samenstelling van de vinyl folie bepaalt u helemaal zelf: egaal, met print, mat of glanzend. Kortom, u vraagt, wij draaien.

Kies voor gewaagd, het kan er altijd weer af

Een ander voordeel is dat de car wrap op ieder gewenst moment kan worden verwijderd. De drempel om voor iets gewaagds te kiezen is daarmee geheel verdwenen. Bovendien is wrapping toe te passen op elke auto: nieuwe én gebruikte modellen c.q. occasions. Dus heeft u uw droomauto gevonden, maar is de kleur het nét niet? Ga ervoor, kies uw eigen tint en… It’s a wrap!

Kies voor extra bescherming en val extra op

Tot slot heeft het wrappen van de auto als bijkomend voordeel dat de originele lak optimaal wordt beschermd. Beschouw het dus gerust als een extra beschermlaag over de carrosserie. Ideaal voor wanneer u deelneemt aan georganiseerde rally’s, circuitdagen of andere evenementen waarbij uw auto tot het uiterste wordt gedreven. En met een bijzonder kleurtje valt u nog extra op ook!

Kies voor Fastlane: beleef car wrapping tot in detail

Bent u van de details? Car wrapping kan worden doorgetrokken tot en met de sponningen van de autodeuren. Als u wilt, hoeft u dus nooit meer te worden geconfronteerd met de carrosserielak die eronder schuilgaat. Zelfs niet tijdens het instappen. Kortom, niemand die het weet, precies zoals u het beleeft. Bent u de wrap zat, dan verwijdert u ‘gewoon’ het buitenste jasje en… Verrassing! Op het oog rijdt u een totaal andere auto, net als toen u de wrap liet aanbrengen.

Van welke unieke car wrap mag Fastlane uw (droom)auto voorzien?

Maak je keuze

Privacybeleid