Doorgaan naar inhoud

Over Fastlane

Wij zijn Fastlane Exclusive Cars: your road to perfection!

Bij Fastlane Exclusive Cars koopt u geen auto, maar vervult u een droom. Voor de één is dat een supercar, voor de ander een luxe limousine. Omdat wij vinden dat u nooit mag stoppen met dromen, gaat Fastlane na aanschaf met u mee op reis. Naar het circuit, de bergen in of een testparcours afleggen. Want of u nu in race-, rally- of drift “mood” bent, de droom moet en zal werkelijkheid worden. Daar zorgen wij persoonlijk voor.

Uw passie is onze passie en andersom. Het is heel simpel: de service van Fastlane zou nooit zo ver kunnen gaan zonder een gedreven team met pure benzine in de aderen. Beschouw passie daarom gerust als de ultieme brandstof voor alles wat wij doen. En dat is veel.

Fastlane Exclusive presteert altijd op de limiet; op én naast de baan

Wij zijn consistent als het gaat om het leveren van exclusieve kwaliteit, maar veren maximaal mee wanneer de situatie dit van ons verlangt. Fastlane presteert altijd op de limiet; op én naast de baan. Grenzen verkennen en eroverheen gaan is helemaal ons ding.

Letterlijk, want het perfect uitvoeren van een specifieke zoekopdracht vereist een grensoverschrijdende aanpak.

Net als het importeren van de mooiste exoten naar onze showroom. Of moeten we zeggen ‘huiskamer’?

Our journey to perfection starts here

Een bezoek aan Fastlane Exclusive Cars voelt als thuiskomen: in plaats van een steriel bedrijfspand te gebruiken, worden onze exclusieve- en sportauto’s omgeven door knusse, huiselijke sferen. Een perfecte basis om Nederland mee te veroveren.

Want bij deze we beloven we u: onze vestiging in Rucphen is slechts het prille begin van iets veel groters. Wij bouwen aan een exclusief label dat in de ideale wereld voor iedere Nederlander bereikbaar is.

Om dit te kunnen bereiken leunen we op een team dat begrijpt wat er voor nodig is om een Porsche, Lamborghini, Mercedes, Audi of BMW-droom om te zetten in een “drive”. Ga voor niets minder dan perfectie. Leef én Beleef uw droom bij Fastlane Exclusive Cars.

Welkom bij de club. Don’t dream it, drive it!

Maak je keuze

Privacybeleid